NDT og/eller Sakkyndig løftekontroll, S2 operatør

PSW er inne i en utrolig spennende fase hvor vi har inngått en avtale med Equinor Mongstad for leveranser av vedlikehold og mindre modifikasjoner innenfor mekaniske og elektriske tjenester. 

Vårt arbeid befinner seg i egne verkstedslokaler på Mongstad, men vi er like ofte ute hos eksterne kunder og utfører det meste innen inspeksjonsrelatert arbeid. Vi søker nå engasjerte medarbeider innen inspeksjon disiplin, og håper at du vil være med å gjøre oss bedre!

Ta en titt på arbeidsoppgavene og se om dette kan passe for deg;

Arbeidsoppgaver

 • Utføre NDT på sveiste rør og stålkonstruksjoner
 • Utføre NDT på borerelatert utstyr for offshore
 • Utføre NDT hos eksterne kunder på deres lokalisasjon
 • Sakkyndig løftekontroll på løst løfteutstyr
 • Rapportering av eget utført arbeid

Arbeidstid: 08:00 – 16:00, mandag – fredag.

Med andre ord; en ganske variert arbeidshverdag hvor du får bryne deg på mange utfordringer innen faget ditt. I tillegg kan det være muligheter for sporadiske offshore-turer. 

Ønskede kvalifikasjoner

 • Fagbrev NDT
 • Nivå 2 iht EN ISO 9712/Nordtest i en eller flere av metodene RT, MT, PT, VT, UT og ET.
 • Godkjent selvstendig S2 operatør løft.

Vi har en 0 – filosofi for uønskede hendelser. Vi er kollegaer som bryr oss om hverandre og omgivelsene rundt oss, derfor tar vi oss alltid tid til å jobbe på en sikker måte. Det er viktig for oss at du har en god HMS holdning og ser verdien i dette.

Fyller du ikke alle kompetansekravene, og lurer på om det ikke er vits å søke? Vi vet at det er vanskelig å huke av alle boksene, det betyr ikke nødvendigvis at du er ikke er aktuell for oss – vi hører gjerne fra deg uansett. Fortell om din erfaring og hva du ønsker å bidra med, så hører du fra oss.

Personlige egenskaper

 • Evnen til å jobbe selvstendig og ta egne avgjørelser, men også jobbe i team da vi ofte har større prosjekter
 • God skriftlig og muntlig engelsk er viktig da våre rapporter skrives på engelsk
 • Egenskaper som strukturert og ryddig vil bli høyt vektlagt

Vi tilbyr

PSW Solutions er et selskap som er opptatt av å skape et trygt, engasjerende og godt arbeidsmiljø. Vi er lokale på Mongstad og har alltid satset på de unge og voksne talentene i regionen.  

Vi har treningsrom på jobben, som gjør at du kan spare de pengene du bruker på treningssenter til noe annet gøy!

Det er viktig for oss at du har det bra. Hvis du er uheldig og blir syk eller skadet, så har vi en knallgod behandlingsforsikring som gjør at dus lipper å vente lenge på behandling. Som en del av forsikringen får du også reiseforsikring for deg, ektefelle/samboer/barn – så kan du bruke de pengene til noe gøy også!

Hos oss i PSW får du et godt sosialt miljø som vi alle savnet under pandemien. For så ærlig skal vi være, det sosiale fikk seg en trøkk. Heldigvis er dette så å si tilbake til normalen, og vi gleder oss over hyggelige sammenkomster igjen??

Synes du dette høres spennende ut? Er det noe du lurer på? Don´t be a stranger!

Ta kontakt med Eirik Navdal, tlf. 966 13 453, for en hyggelig prat.

Når søknaden/ CV er klar, sender du den til Monica på mofo@psw.no 

Vi gleder oss til å høre fra deg.